Vrijblijvende Social Media Analyse

 

Laat jouw social media gratis analyseren!

Het is belangrijk dat jouw social mediakanalen goed zijn ingericht zodat je direct gevonden wordt. Daarnaast is het belangrijk dat je veel interactie hebt met volgers! Wil je weten hoe het staat met jouw social mediakanalen en hoe zich dat verhoudt met de overige uitingen van je bedrijf? Maak dan een afspraak met onze social media analist en plan gratis een afspraak in voor een social media analyse.


 

 

UITSTRALING

Ziet de klant in een oogopslag dat hij met het juiste bedrijf te maken heeft? Zijn alle social media platformen op elkaar afgestemd en ben je herkenbaar?

VINDBAARHEID

Hoe is het gesteld met de vindbaarheid van je social media pagina’s en staat alle informatie op de juiste plaats? Kun je informatie weglaten of toevoegen om de vindbaarheid te verbeteren?

INTERACTIE

Wordt er gereageerd op jouw berichten en wat zijn voornamelijk de reacties. Hoe kunnen berichten nog meer interactie stimuleren en is het de juist doelgroep die reageert?

 Vraag GRATIS een social media analyse aan!

Vrijblijvende Social Media Analyse

Met de GRATIS social media analyse nemen we alle social media kanalen die je op dat moment hebt ingezet voor je bedrijf onder de loep. Aan de hand van de analyse brengen wij verbeterpunten in het licht en kun je daarmee direct aan de slag om social media succesvol in te zetten voor je bedrijf.

  • De uitstraling van jouw social mediakanalen
  • De vindbaarheid van jouw bedrijf
  • De online locatie van informatie
  • De kwaliteit van jouw berichten
  • De interactie op jouw berichten
  • De huidige frequentie van berichten
  • De aansluiting bij jouw klanten
social media analyse

Vraag hier de GRATIS social media analyse aan!

VOLG ONS!

Volg ons ook via FacebookLinkedInTwitterGoogle+ of Pinterest!

DAGELIJKS GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA IN NEDERLAND

Social Media Analyse
18 - 35 JAAR
35 - 55 JAAR
55- 75 JAAR