social media uitbesteden

Laat jouw social media GRATIS analyseren

Het is belangrijk dat jouw social mediakanalen goed zijn ingericht zodat je direct gevonden wordt. Daarnaast is het belangrijk dat je veel interactie hebt met volgers! Wil je weten hoe het staat met jouw social mediakanalen en hoe zich dat verhoudt met de overige uitingen van je bedrijf? Maak dan een afspraak met onze social media analist en plan gratis een afspraak in voor een social media analyse.

De onderdelen van onze analyse

Met de GRATIS social media analyse nemen we alle social media kanalen die je op dat moment hebt ingezet voor je bedrijf onder de loep. Aan de hand van de analyse brengen wij verbeterpunten in het licht en kun je daarmee direct aan de slag om social media succesvol in te zetten voor je bedrijf.

N

Uitstraling

Ziet de klant in een oogopslag dat hij met het juiste bedrijf te maken heeft? Zijn alle social mediakanalen op elkaar afgestemd en ben je herkenbaar?

T

Vindbaarheid

Hoe is het gesteld met de vindbaarheid van je social media pagina’s en staat alle informatie op de juiste plaats? Kun je informatie weglaten of toevoegen om de vindbaarheid te verbeteren

+

Interactie

Wordt er gereageerd op jouw berichten en wat zijn voornamelijk de reacties. Hoe kunnen berichten nog meer interactie stimuleren en is het de juist doelgroep die reageert?

DAGELIJKS GEBRUIK VAN SOCIAL MEDIA IN NEDERLAND

%

18 - 35 jaar

%

35 - 55 jaar

%

55 - 75 jaar

laten we gaan samenwerken aan jouw online succes!

Open chat
1
Heb je een vraag?
Hallo, stel je vraag via WhatsApp