online MarketinG

Workshop Social Media

Met deze Workshop Social Media leer je social media succesvol in te zetten voor je bedrijf. De workshop is zeer geschikt voor ondernemers die zelf te weinig tijd en te weinig kennis hebben van social media

Iedereen weet dat social media belangrijk is, maar waar moet je beginnen?

Leer tijdens onze Trainingen en Workshops, die ALTIJD interactief zijn, hoe je social media kunt inzetten voor jouw bedrijf.
Met veel Tips & Tricks leren wij jou hoe je het maximale rendement haalt uit jouw social media activiteiten.

Dit gaan we behandelen!

CONTENTPLAN

Zonder content maak je geen berichten, maar hoe maak je nou een contentplan? Wat moet daarin staan en hoe zorg je er voor dat je je ook aan dit plan houdt.

BERICHTEN OPSTELLEN

Een tekst typen en op publiceren klikken kan iedereen. Maar waar moet een goed bericht aan voldoen? Welk soort bericht werkt het beste op welk social mediakanaal?

CAMPAGNE OPZETTEN

Tijdens deze workshop leer je jouw doelgroep te bereiken door middel van social media. Je gaat de deur uit met een complete social mediacampagne.

Wat ga je leren?

Tijdens de workshop leer je hoe je jouw social media kanalen succesvol in kunt zetten en zo jouw verhaal te vertellen aan je klanten. Je gaat naar huis met een volledig social media plan!

Naast het feit dat je een aantal andere ondernemers ontmoet leer je het volgende:

  • Wat jou onderscheidt van anderen
  • Wanneer je welk social mediakanaal moet inzetten
  • Wie jouw ideale klant is
  • Hoe je deze klant het beste bereikt
  • Waar je het over gaat hebben en hoe je de boodschap gaat vertellen
  • Hoe je praktisch en efficiënt met social media kunt werken

De dag bevat veel theorie maar deze theorie wordt direct in de praktijk gebracht. Het is handig om een laptop met toegang tot social media mee te nemen.

Deze en vele andere vragen worden beantwoord tijdens deze workshop! Wij gaan individueel aan de slag zodat jij naar huis gaat met een plan van aanpak en een schema waarmee je verder kunt met social media voor jouw bedrijf. Uiteraard kunnen alle vragen gesteld worden. Stel je jouw vragen direct bij het aanmelden, dan kunnen we deze vragen opnemen in de workshop!

LOCATIE

Amsterdam | Purmerend | Haarlem

WANNEER

Vraag naar de data voor 2021

Prijs

€ 375,- Ex BTW

Ervaringen met onze workshops

“Fred IS Social Media!” Dat bleek vanochtend tijdens de social media training waar ik bij was. Heel veel praktische tips en kennis opgedaan. Wist niet dat er zo veel meer mogelijk is om je doelgroepen te bereiken. Ga meteen vol enthousiasme aan de slag!

Annemieke Jansen

Marketing manager, Leidsche Verzekeringen

Vanmorgen een interessante workshop bij Fred gevolgd. Veel informatie in een korte tijd. Er is gewoon ook heel veel mogelijk. En ik wil het allemaal weten. Fred kan mij daar uitstekend bij helpen. Dank je wel Fred voor al jouw tips.

Sanny Dane-Snoek

Reisadviseur, Your Travel Agent

Fred Scholten is in staat om ‘down to earth’ te laten zien wat je met Social Media op Facebook kunt. Ik heb diverse workshops bij hem gevolgd en ben steeds weer onder de indruk van de ‘no-nonsense’ manier van werken. Fred is daarnaast bereid om altijd meer te doen dan er van hem gevraagd wordt. Ik noem dat ‘meedenken’. Hij noemt het gewoon.

Rene van Stein

Sales Trainer, van Stein Consultancy

Open chat
1
Heb je een vraag?
Hallo, stel je vraag via WhatsApp